ONTWERP & REALISATIE

"Design won't save the world, but is damn sure makes it look good!"In de ontwerpfase ga ik aan de slag met het ontwerp van jouw website/logo/huisstijl en/of drukwerk. In de realisatiefase zullen wij regelmatig contact hebben om zo tot een goed eindresultaat te komen. 

 

Website

Een goede website is meer dan het plaatje aan de voorkant. Je wilt goed vindbaar zijn in de zoekmachines maar ook zeker een veilige website en goed toegankelijk zijn. Het gros van de mensen kijkt tegenwoordig naar een website via een mobiel device (tablet/mobiel). De websites die ik maak zijn dan ook gemaakt in een "responsive design". Dat betekend dat de website zich automatisch aanpast naar de schermresolutie van het apparaat. 

Jij levert de teksten & beeldmateriaal aan, maar in overleg kan ik ook teksten schrijven en zelfs (bedrijfs)foto's maken. 

 

Logo

In het kennismakingsgesprek hebben wij al besproken wat jouw wensen zijn. Het logo is de identiteit van jouw bedrijf, hier zullen de mensen jou aan gaan herkennen. Want als we het over het logo hebben met "de gouden bogen" dan weten wij allemaal welke fastfoodketen bedoeld wordt toch?

 

Huisstijl/drukwerk

Met een logo alleen heb je nog geen merk. Door de stijl door te voeren van website tot visitekaartje heb jij het middel om de identiteit van jouw bedrijf te versterken. Je kunt denken aan een beeldlogo of een woordlogo.
Bij een beeldlogo kun je bijvoorbeeld denken aan de 3 strepen van Adidas.  Bij een woordlogo bijvoorbeeld aan Coca Cola. 

Uiteraard kun je hier ook een combinatie van maken. Ook dit bespreken wij in het kennismakingsgesprek. 

 

Naast het ontwerp van de huisstijl kan ik ook het drukwerk aanleveren, helemaal op maat gemaakt! 


Miss Snipp

Akkerwinde 20

7742TB Coevorden

Bank: NL42 INGB 0669 1805 48

Email mij

Whats app mij