diensten


Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. In overleg met jou maak ik dan ook graag een website voor jouw bedrijf.

 

Heb je interesse in een webdesign? Dan laat ik zien met welke CMS ik werk en wat de mogelijkheden zijn. De websites die ik bouw zijn namelijk ook prima te beheren met weinig ICT kennis. Bij oplevering van de website lever ik ook een handleiding aan, speciaal gericht op jouw website.

 

De websites die ik bouw zijn allemaal in een responsive design, dat houdt in dat de website op de diverse devices (tablet, mobiel & desktop) zijn ontwerp behoudt.

 

Jij hebt vast websites waarvan je denkt: "dat is een mooi ontwerp". Aan de hand daarvan gaan wij het gesprek aan om zo tot een ontwerp voor jouw site te komen. 

Dit varieert van een licht ontwerp, subtiel en met weinig menu's tot donker, uitgebreid ontwerp en met een grotere menustructuur. Uiteraard is een ontwerp vanaf 0 ook geen enkel probleem.

 

Heb je nog geen geregistreerde domeinnaam? Dan bespreek ik de gewenste domeinnaam (bijv. www.miss-snipp.nl) & check ik gelijk de beschikbaarheid. 

 

Webshop

Ook biedt ik de mogelijkheid om een webshop in te bouwen op jouw website. Deze kan gekoppeld worden aan diverse betaalplatformen, en volledig in overleg ontworpen worden. 

 

Zo kunnen mensen gelijk jouw producten en/of diensten aanschaffen!Als je net een nieuw bedrijf gaat starten, heb je misschien ook wel een logo nodig.

 

Je maakt slechts één keer een eerste indruk bij jouw klanten en je weet hoe belangrijk die is!

 

Het logo is vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van jouw bedrijf zien. Daarom is een professioneel logo van belang. Een goed logo wekt een positieve associatie op met jouw bedrijf.

 Door een huisstijl door te voeren van logo tot visitekaartjes zorg je ervoor dat de klanten jou gaan herkennen, en presenteer jij je richting jouw klanten. 

 

In overleg met de klant kan ik een complete huisstijl verzorgen, van visitekaartjes tot bedrukte pennen/mokken. Niets is te gek!Miss Snipp

Akkerwinde 20

7742TB Coevorden

Bank: NL42 INGB 0669 1805 48

Email mij

Whats app mij