Over mij


Miss_Snipp

 Maar in het leven buiten de pc wordt ik ook wel Agnes genoemd.

Agnes Snippe dus, aangenaam!

 

 Ik werk inmiddels alweer ruim3 jaar in het ICT-wereldje. Dit bij het bedrijf waar ik inmiddels al weer ruim 8 jaar fulltime werk. 

 

 Naast mijn werk, heb ik nog veel meer interesses dan dat er aan uren in de dag zitten! Een van mijn grote interesses is: muziek

Ik speel zelf klarinet en/of basklarinet bij 3 orkesten. Dit doe ik al jaren met enorm veel plezier. (inmiddels al ruim 25 jaar!). Daarnaast dirigeer sinds 8 jaar een jeugdorkest van De Breibergers (More Music), sinds januari 2018 het jeugdorkest van Crescendo Gramsbergen, en in diezelfde maand ben ik begonnen met lesgeven op een basisschool in Dalerpeel. Daar zijn we namelijk begonnen met het zogenoemde Klasse!Orkest.

 

 Een vereniging kan ook niet zonder bestuur, ik ben dan ook bestuurslid bij 2 van de 3 verenigingen. 

 

 Daarnaast heb ik nog een andere grote interesse:    interieurstyling

Al sinds ik kan heugen ben ik bezig met mooie spulletjes verzamelen om zo een fijne sfeer te creëren. Toen ik nog thuis woonde verplaatste ik al regelmatig de spulletjes in mijn slaapkamertje naar andere plekjes in mijn slaapkamertje. Toen al vond ik het een uitdaging om van mijn zelf verdiende centjes leuke spulletjes te scoren.

 

 Ik woon inmiddels al heel wat jaren op mijzelf, en na wat omzwervingen ben ik 8 jaar geleden als eerste bewoner mijn huidige (toen nieuwbouw) huis terecht gekomen.

 Het is een huurhuis, maar er zijn weinig mensen die het geloven als ik dat zeg.

 

Ik vind het telkens weer een geweldig leuke uitdaging om mijn huis met zo weinig mogelijk budget in te richten en te stylen. Hoe ik dat dan aanpak? Dat kun je verderop op deze site lezen, en in de blogs die nog gaan komen. 

 

 Vanaf het moment dat ik in dit huis kwam had ik het gevoel: dit is echt mijn thuis! In mijn vorige huizen heb ik dat eigenlijk niet gehad. Des te leuker is het om telkens weer wat nieuws te bedenken!

 

 Steeds vaker kwamen er mensen bij mij over de vloer die zeiden bij binnenkomst gelijk: wat een leuk huis, jij hebt er echt wel gevoel voor! 


 Toen dit jaar ook nog eens 2 bevriende stellen aan mij vroegen of ik hun stylingsadvies wilde geven was het hek van de dam............Sinds die tijd ben ik actief op Instagram, en wat een leuke ideeën en inspiratie doe ik daar op zeg! 

 

Sinds oktober 2017 ben ik ook gastblogger voor De leukste woondecoratie 

 

 Misschien dat ik in de toekomst toch wat meer met interieurstyling/verkoopstyling/stylingsadvies wil gaan doen. Een mooie website is al een goed begin toch? 


© Miss_snipp 2018

Miss Snipp

 

Bank: NL42 ING B0701 4999 66

KvK nr.: 70050139

BTW nr.: NL104919528B01