Over mij


Miss Snippmiss snipp

Miss Snipp, dat is mijn bedrijfsnaam.

 

Maar in het leven buiten de pc wordt ik ook wel Agnes genoemd.

Agnes Snippe dus, aangenaam!


eigen bedrijf

Een van mijn grootste hobby's, is gedeeltelijk werk geworden. Mede hierdoor heb ik mij in november 2017 ingeschreven bij de KVK. 

 

Naast mijn "uit de hand gelopen hobby" ben ik sinds een jaar of 5 mij aan het verdiepen in het ontwerpen van websites, en alles wat hier bij komt kijken. 

 

De afgelopen jaren heb ik al meerdere sites mogen bouwen, en naast mijn eigen logo heb ik al meerdere logo's & huisstijlen mogen ontwerpen. Na elk intakegesprek beginnen de raderen in mijn hoofd te draaien, en wil ik het liefst gelijk beginnen met ontwerpen.

 

Check mijn portfolio voor een gedeelte van mijn werk.


fotografie

In 2020 heb ik mijn eigen camera gekregen. Een Nikon D5600. In de afgelopen maanden heb ik een aantal mooie lenzen erbij gekocht.

Ik heb inmiddels al een aantal mooie plaatjes mogen maken, en ik blijf voorlopig nog wel even doorgaan.
Check mijn fotografie pagina voor meer info.

werk

Ik werk inmiddels alweer ruim 6 jaar in het ICT-wereldje. Dit bij het bedrijf waar ik inmiddels al weer ruim 11 jaar 36 uur per week werk. Daarnaast werk ik voor mijn eigen bedrijf in diverse werkgebieden.


hobby's

Naast mijn werk, heb ik nog veel meer interesses dan dat er aan uren in de dag zitten! Een van mijn grote interesses is: muziek

Ik speel zelf klarinet en/of basklarinet bij 3 orkesten. Dit doe ik al jaren met enorm veel plezier. (inmiddels al ruim 25 jaar!).

Sinds een aantal jaar speel ik ook piano.

 

Daarnaast dirigeer sinds 2010 het opleidingsorkest van De Breibergers (More Music), sinds januari 2018 ben ik begonnen met lesgeven op een basisschool in Dalerpeel. Daar zijn we namelijk begonnen met het zogenoemde Klasse!Orkest.

  

Een vereniging kan ook niet zonder bestuur, ik ben dan ook bestuurslid bij 2 verenigingen. Daarnaast ben ik bij 2 verenigingen tevens archivaris (muziek wordt digitaal verspreid).
Miss Snipp

Akkerwinde 20

7742TB Coevorden

Bank: NL42 INGB 0669 1805 48

Email mij

Whats app mij