KENNISMAKING & INTAKE

"Nice to meet you"
Misschien kennen wij elkaar al, en misschien nog wel helemaal niet. In beide gevallen is een kennismaking wenselijk, tijdens de kennismaking bespreek ik namelijk wat de wensen zijn.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we bespreken waar jij allemaal behoefte aan hebt. Wil je alleen een webdesign? Of alleen een logo ontwerp? Dat is allemaal mogelijk. 
Wil je een combinatie van webdesign/logo ontwerp en een huisstijlontwerp? Ook dat is mogelijk! 

Ook bespreken wij hier de gewenste opleverdatum.

 

Webdesign

Heb je interesse in een webdesign? Dan laat ik zien met welke CMS ik werk en wat de mogelijkheden zijn. De websites die ik bouw zijn namelijk ook prima te beheren met weinig ICT kennis. Bij oplevering van de website lever ik ook een handleiding aan, speciaal gericht op jouw website.

 

Logo ontwerp

Als je net een nieuw bedrijf gaat starten, heb je misschien ook wel een logo nodig. Je maakt slechts één keer een eerste indruk bij jouw klanten en je weet hoe belangrijk die is! Het logo is vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van jouw bedrijf zien. Daarom is een professioneel logo van belang. Een goed logo wekt een positieve associatie op met jouw bedrijf.

 

Huisstijl ontwerp/drukwerk

 

Door een huisstijl door te voeren van logo tot visitekaartjes zorg je ervoor dat de klanten jou gaan herkennen, en presenteer jij je richting jouw klanten.  


Miss Snipp

Akkerwinde 20

7742TB Coevorden

Bank: NL42 INGB 0669 1805 48

Email mij

Whats app mij