· 

slaapkamer make-over

Voor de make-over
Voor de make-over

Zo'n 7 jaar heb ik nu de antraciete strepen op mijn muur. Ik heb al eens een keer de gordijnen gewisseld en ook de lampjes e.d. Maar nu was het tijd voor een grote make-over. 

 

Er kwam namelijk een nieuw bed, en dat is een mooi moment om de slaapkamer eens aan te pakken!

 

Ik heb alle lijstjes verwijderd die er nog maar hingen, de gaatjes gevuld en daarna met de roller aan de slag! Eerst werden de muren die nog voorzien waren van RAL9010, wit-wit (echt spierwit!). Wat is RAL9010 dan al crème zeg!

Op dit moment dacht ik echt: waar ben ik aan begonnen?? Na 1 laag wit nog zoveel verschil!
Op dit moment dacht ik echt: waar ben ik aan begonnen?? Na 1 laag wit nog zoveel verschil!

 Vervolgens waren de antraciet-kleurige strepen aan de beurt. Daar heb ik wel even een kluif aan gehad. 3 lagen wit kwamen er aan te pas (als het er al geen 4 zijn geweest). Toen pas was het verschil tussen licht en donker niet meer zichtbaar. 

Voor ik hier aan begon, heb ik een cirkel op de muur getekend. Want van een streeppatroon, zou er een cirkel moeten komen! Dus nadat de strepen waren verborgen onder een laag wit, was de cirkel aan de beurt.

De cirkel na de 1e laag saus
De cirkel na de 1e laag saus

De dag ervoor was ik al bij de bouwmarkt geweest om een kleur uit te zoeken. Beneden heb ik de kleur Blueberry Dream van Flexa, alleen vond ik deze te blauw voor op de slaapkamer. Ik was dus op zoek naar een iets lichtere tint. Nou....daar sta je dan voor 10.000 kleurstalen in de bouwmarkt. Uiteindelijk zijn de waaiers er maar bij gepakt, en was de kleur gekozen.

 

Een warmere tint blauw, iets lichter dan de Blueberry Dream. 

Zonder af te plakken ben ik er aan begonnen, en ik moet zeggen....de cirkel is echt rond!

 

Inmiddels hangen de borduurringen met het "Meisje met de parel" er niet meer, misschien later nog eens een keer (want mooi zijn ze wel!)

 

Nadat de gordijnen zijn veranderd, is het eerste gedeelte wel afgerond.

 

Uiteindelijk zal ik blijven schuiven met spulletjes, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan!


Reactie schrijven

Berichten: 0

© Miss_snipp 2018

Miss Snipp

 

Bank: NL42 ING B0701 4999 66

KvK nr.: 70050139

BTW nr.: NL104919528B01